top of page
website eigen foto.jpg

LENNARD CROCE

Mijn ontwikkelingen als fysiotherapeut

Het abonnement van het behandelen van mensen vind ik het toepassen van simpele technieken die er voor zorgen dat mensen weer beter gaan functioneren. Zonder pilletje, zonder kuurtje, zonder ingreep, zonder abonnement. De kracht van het eigen lichaam is iets geniaals. Elke keer weer.

Sinds 2009 ben ik werkzaam geweest in verschillende particuliere praktijken. Zowel in Almelo als in Hengelo was ik aan het werk in de 1e lijns zorg.

In London, UK ben ik in 2012 in aanraking gekomen met de filosofie 'be activated'. Douglas Heel uit Zuid-Afrika als mentor deed mijn ogen openen over deze eenvoudige en tegelijk zeer indringende manier van onderzoeken en behandelen van de mens met hun (fysieke) klachten. Sinds 2012 ben ik daarom gepassioneerd en bevlogen bezig om het principe van ´Be Activated´ op iedereen los te laten die daarvoor in aanmerking komt. Afkomst, religie, beroep, geslacht, leeftijd, hulpvraag, soort aandoening, wat of wie dan ook. Met grote resultaten en steeds weer opnieuw dankbare mensen als passende uitkomsten. Deze gevolgen maken mij zeer enthousiast en tegelijk geven zij mij motivatie. Sterker nog, deze uitkomsten stimuleren mij om dit principe (holistische vertaalslag met een zeer gerichte en krachtige werking) elke dag weer en bij iedereen die daar voor open wilt staan opnieuw toe te passen. Wanneer je het lichaam geeft wat het nodig heeft zal je gefascineerd worden over de oneindige mogelijkheden binnen je eigen lichaam.

KLACHTENREGELING

Mocht u een klacht hebben over de praktijk 'Crodatis'. Over een gerelateerde zaak of over de behandelaar (Lennard Croce). Dan kunt u altijd contact zoeken (0629289302) of via info@crodatis.nl

De insteek zal in eerste instantie zijn om middels een gesprek nader tot elkaar te geraken. Hopelijk bent u dan al een stuk geholpen in uw ongenoegen/klacht.

Mocht u er middels de dialoog niet uitkomen dan zal de eigenaar u een klachtenformulier aanreiken die beschikbaar is in de praktijk. Met dit formulier kunt u naar het KNGF (nationale bond voor fysiotherapeuten). De praktijk is namelijk aangesloten bij de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg). De eigenaar zal u in contact kunnen brengen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Deze functionarissen adviseren patiënten desgevraagd, kosteloos en bieden ondersteuning bij het indienen van een klacht en bemiddelen bij het vinden van een oplossing.

bottom of page